Sony

Är det här specifikationerna för Xperia XZ4?

Under våren 2019 kommer Sony troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4. Nu kan specifikationerna läckt ut för luren!

Det anges att XZ4 kommer få en 6,2 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med en OLED-panel. Under huven sägs telefonen erbjuda processorn Snapdragon 855 med ”upp till” 256 GB inbyggt minne. På baksidan ser det ut som att XZ4 kommer få en 19 MP-kamera tillsammans med en 12 MP-kamera. På framsidan sitter en 24 MP-kamera.

I övrigt ser det ut som att mobilen kommer få ett 4000 mAh-batteri (som kommer kunna laddas trådlöst), IP68-klassning och Android 9.1 Pie från start.

Via Concept-Phones

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...