Apple

Så här ser iPad Pro 12,9″ (2018) ut!

Det ser ut som att Apple inom kort kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp två nya iPads. Det här året är ett av de största i iPads historia då årets plattor kommer se mer moderna ut mot föregående versioner av plattan. 

Årets iPad Pro 11″ och 12,9″ kommer se identiska ut till det yttre. Det enda som kommer skilja surfplattorna åt är dess storlek. På bilden ovan ser vi att iPad Pro 12,9″ kommer få tunna ramar runt displayen tillsammans med en främre kamera för selfies. På baksidan ser vi även här en kamera, dock med en LED-blixt. Dessutom ser vi att telefonen kommer få tre kontakter för att fästa tillbehör via.

Årets surfplattor från Apple kommer använda FaceID och kommer alltså sakna en fingeravtrycksläsare.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...