Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro kommer skapa ”ett unikt perspektiv”

På tisdag kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Mate 20 och Mate 20 Pro.

Nu har den kinesiska tillverkaren släppt en ny, rafflande teaser. I sin senaste video påstår Huawei att Mate 20 och Mate 20 Pro kommer skapa ”ett unikt perspektiv”. Vad dom menar med det är oklart, men det kan betyda att telefonerna kommer få vidvinkelkameror. Det återstår däremot att se!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...