Samsung

Om Samsung Galaxy S10+ inte få fyra bakre kameror blir jag förvånad

Samsung kommer förhoppningsvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kan komma att visa upp nya Galaxy S10-serien där S10+ sägs bli flaggskeppet i trion. 

Eftersom Samsung nyligen presenterade mellanklassaren Galaxy A9 med fyra kameror på baksidan låter det oerhört konstigt om Samsung Galaxy S10+, det tilltänkta flaggskepp för första halvan av 2019, ”bara” kommer få tre bakre kameror. Jag misstänker att detta inte kommer vara fallet utan att Galaxy S10+ kommer få fyra kameror på baksidan.

Om det däremot visar sig att systemet med fyra kameror i Galaxy A9 inte fungerar bra misstänker jag att Galaxy S10+ kan komma att få tre kameror på baksidan, precis som det spekuleras om just nu.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...