OnePlus tar inte det bästa som erbjuds (åsikt)

OnePlus kommer inom kort hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet OnePlus 6T. Det finns dock ett problem; OnePlus tar inte det bästa som erbjuds. 

Som de flesta antagligen vet har OnePlus ett tight samarbete med OPPO. Den sistnämnde tillverkaren lanserade för en tid sedan R17 Pro, en telefon som erbjuder tre kameror på baksidan. Innan det hade börjat läcka bilder på OnePlus 6T spekulerades det om att företagets nästa flaggskepp skulle få tre bakre kameror.

Så kom dagen då den första bilden läckte på OnePlus 6T. Bilden visade att OnePlus 6T kommer få två kameror på baksidan, precis som den vanliga versionen av OPPO R17. Jag tycker det är osmart av OnePlus att inte utrusta flaggskeppet ”6T” med tre kameror på baksidan då det skulle skapat en ny hype. Nu kommer telefonen bara vara billig när den annars kunde varit en av få telefoner på marknaden med tre kameror på baksidan till ett bra pris. Men vad vet jag? Det är möjligt att OnePlus testade tre bakre kameror på en prototyp av OnePlus 6T men att det inte blev ett bra resultat.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!