Google

Varför hyllas Google Assistent så sjukt hårt?

Google Assistent släpptes i Sverige för några månader sedan och under en längre tid hyllats stort. Men vad är det egentligen som gör Assistent till en röstassistent som man har nytta av? 

Detta är något jag inte förstår. Visst, Google Assistent kan svara på frågor där svaret finns på Google. Det röstassistenten däremot inte kan göra är att till exempel släcka ficklampan som man tänt på mobilen. Jag tycker därmed att Google bör arbeta på att utveckla Assistent så att den även förstår lite enklare kommandon 🙂

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...