OnePlus

Ytterligare en bild visar hur OnePlus 7 kan komma att se ut

I maj nästa år kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Jag släppte nyligen en bild på hur telefonen kan komma att se ut. Nu har ännu en bild skapats som kan visa hur telefonen kan se ut. 

Om man ska tro de flesta källorna så kommer flaggskeppsmobilerna för nästa år inte vara utrustade med flärpar. Däremot ser det ut som att telefonerna kommer få hål mitt i displayen (något som bilden ovan visar). Det sägs vara många kinesiska tillverkare som kommer hoppa på trenden, och en av dessa är OnePlus med deras OnePlus 7.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...