HMD Global Nokia

Nokia 7.1 Plus presenterad!

HMD Global har dagen hållit ett event där man visat upp den nya mobilen Nokia 7.1 Plus.

Telefonen har fått en 6,18 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 13 MP-kamera tillsammans med en sekundär 12 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 20 MP-kamera.

I övrigt har telefonen fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...