Huawei Mate 20 Pro har antagligen den bästa displayen som någonsin suttit i en Huawei-enhet!

Huawei Mate 20 Pro är tillverkarens första mobil med en Quad HD+- upplöst display. Detta innebär att Huawei steppat upp ett snäpp på display-fronten!

Huawei körde under en mycket lång tid med Full HD+- upplösta paneler på sina smartphones. Med Mate 20 Pro har tillverkaren steppat upp ett snäpp genom att utrusta Mate 20 Pro med en Quad HD+ – upplöst display.

Under min tid med telefonen förra veckan så var det framförallt skärpan som utmärkte sig i displayen för Mate 20 Pro. Jag har i tidigare tester skrivit att jag tycker Huawei utrustat sina telefoner med utmärkta paneler, men nu har de som sagt steppat upp rejält med Mate 20 Pro.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...