Huawei

Huawei öppnar upp betaprogram för EMUI 9

Huawei fortsätter att avslöja spännande nyheter! Den senaste uppgiften är att företaget kommer lansera ett betaprogram av EMUI 9.

Detta betaprogram kommer bli tillgängligt på nio telefoner som kör Kirin 970. Detta inkluderar P20, P20 Pro, Honor 10, Honor View 10, Honor Play, Mate 10, Mate 10 Pro, Mate RS och Mate 10 Porsche Design. Huawei söker endast 5000 personer per enhet för betatestandet.

För att kunna betatesta behöver du hämta hem Huawei:s app för betatestande.

Via Get Droid Tips

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...