Essential

Essential ser ut att vara på väg i konkurs

När Essential lanserade sin första smartphone hade företaget hoppats på en succé. Så visade sig det inte bli då företagets mobil sålt riktigt dåligt de månader den funnits ute på marknaden. 

Nu har det framkommit att Essential har sparkat drygt 33% av alla som jobbat på företaget. Det framgår inte varför företaget valt att göra sig av med så många. I ett brev skriver Essential följande:

“This has been a difficult decision to make. We are very sorry for the impact on our colleagues who are leaving the company and are doing everything we can to help them with their future careers. We are confident that our sharpened product focus will help us deliver a truly game changing consumer product.”

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...