Samsung

Samsung tar patent på fingeravtrycksläsare under displayen

Samsung har under dagen tagit patent på fingeravtrycksläsare under panelen. En läsare som påminner mycket om den som sitter i Huawei Mate 20 Pro! 

Huawei Mate 20 Pro har en läsare som sitter under displayen. Däremot sitter läsaren på ett begränsat område. Så ser det också ut att bli med Samsung Galaxy S10. Källans gissning är att Galaxy S10 kommer få en fingeravtrycksläsare som sitter i ungefär samma höjd som navigeringsknapparna på dagens mobiler från Samsung gör. Dessutom sägs det att fingeravtrycksläsaren kommer vara tryckkänslig.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...