Google

Bugg upptäckt i Google Camera

Det har nyligen inkommit uppgifter om problem med Googles egna kamerapp. Problemet bär inget litet sådant utan ett stort. 

Flera personer som äger en mobil från Google (Pixel), en Samsung Galaxy S9, Moto E4 och Moto Z2 har rapporterat om problem med Googles egna kameraapp. Problemet innebär att när man tar ett kort så sparas inte bilden. Google har inte uttalat sig om att det rör sig om någon bugg, men det bör det röra sig om med tanke på att det är många som drabbats av problemet.

Via The Verge

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...