Huawei

Huawei Mate 20 Pro är företagets dyraste smartphone hittills. Är den värd nästan 10 000 kronor?

För drygt en vecka sedan presenterades Huawei:s hittills dyraste mobil genom tiderna, Mate 20 Pro. Den här telefonen kostar nästan 10 000 kronor. Är den värd sitt höga pris?  

9990 kronor är extremt mycket för en mobiltelefon. Det är speciellt mycket för en mobiltelefon som kommer från Huawei. Jag har ännu inte fått hem någon testexemplar av mobilen (förhoppningsvis kommer det ett smakprov inom kort däremot 🙂 ). Många av er undrar säkert om Huawei Mate 20 Pro är värd sitt höga pris. Mitt korta svar på den frågan är ja, den är antagligen värd sitt höga pris.

I många videos jag sett så är det en drös som sagt att Mate 20 Pro har precis allt! Skärmen, kameran, processorn, designen, nytänket. You name it! Det känns verkligen som att Huawei fått till en mycket bra mobil. Nu återstår det bara att se om jag får samma intryck som väldigt många på bland annat YouTube fått av Mate 20 Pro!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...