OnePlus, ni har världens chans nu!

OnePlus har varit ett företag som alltid erbjudit otroligt mycket för pengarna. Många minns vi nog OnePlus One som var extremt prisvärd på sin tid. 

Sakta men säkert har priserna på OnePlus mobiler ökat sakta men säkert. Vid vissa tillfällen har jag misstänkt att det skulle skilja så lite mellan en OnePlus och en telefon från en konkurrent så att det inte skulle varit värt att köpa en OnePlus. Dit har vi dock aldrig kommit då OnePlus mobiler alltid varit billigast.

I och med Apples sanslösa priser på höstens iPhone-modeller kommer många konkurrenter passa på att höja priset på sina kommande high-end smartphones, och det rejält. Nu har OnePlus chansen att fortsätta sin röda tråd med att höja sina flaggskepp endast några hundralappar. Då kommer tillverkaren stå ut och få ännu mer uppmärksamhet!

Annons
Sidan laddas...