Samsung

Samsung Galaxy Note 10 kan få ny batteriteknik som laddar från tomt till fullt på 12 minuter!

Förra året i november presenterade Samsung en helt ny batteriteknik som sägs vara bättre i smartphones mot dagens lithium-ion-batterier. 

Den nya typen av batteri Samsung utvecklat ska dels räcka 45% längre mot lithium-ion-batterierna som sitter i dagens smartphones. Dessutom ska den nya tekniken kunna ladda upp 5 gånger snabbare mot dagens batterier. Det innebär således att en enhet med Samsungs nya batteri tekniskt sätt kan ladda fullt på 12 minuter.

Enligt källan är chansen stor att den nya typen av batteri sitter i Samsung Galaxy Note 10.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...