Xiaomi Mi Mix 3 ser ut att bli först ut med chippet Snapdragon 855!

Xiaomi kommer på torsdag hålla ett event där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet Mi Mix 3. Företaget har vid enstaka tillfällen hintat om att telefonen kommer ha stöd för 5G. 

Nu säger en källa att Mi Mix 3 kommer bli världens första mobil på marknaden med chippet Snapdragon 855. Vidare anges det att Mi Mix 3 kommer med minst 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne (varianten med 10 GB RAM bör således få 512 GB inbyggt minne). Skärmen sägs vara på 6,39″. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få en primär 20 MP-kamera tillsammans med en sekundär 16 MP-kamera medans batteriet sägs få en kapacitet på 3850 mAh.

Via Droidholic
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.