Sony

Xperia Zi kan bli ett powerhouse!

Det sägs att Sony kommer visa upp en telefon vid beteckning Xperia Zi nästa år. Nu har det framkommit nya uppgifter om telefonen. 

Enligt en anonym källa kommer Xperia Zi få hela 10 GB RAM. På torsdag kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp flaggskeppet Mi Mix 3, en telefon som kommer få upp till 10 GB RAM. Därför ser jag det inte som någon omöjlighet att Zi kan få 10 GB RAM.

I övrigt sägs det att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855, något som innebär att Zi kommer ha stöd för 5G.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...