Ny bild publicerats på Xiaomi Mi Mix 3

På torsdag kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Mi Mix 3. Nu har en ny bild läckt ut på mobilen!

Bilden visar att Mi Mix 3 kommer få mycket skärmyta på framsidan. På baksidan ser vi att Mi Mix 3 kommer få en LED-blixt tillsammans med dubbla bakre kameror. Någon som inte kan se på bilden är att telefonen kommer er få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/1054670875088351233?s=19
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.