Här är Xiaomi Mi Mix 3!

Xiaomi har under dagen presenterat det nya flaggskeppet Mi Mix 3. Den här telefonen kan bland annat stoltsera med 10 GB RAM.

Mi Mix 3 har fått en 6,4 tumsskärm med Full HD+-upplösning. Under huven ben hittar vi processorn Snapdragon 845 med 6/128, 8/128 eller 10/256 GB inbyggt minne. Telefonen ska även vara 5G-förbredd. På baksidan sitter dubbla 12 MP-kameror. På framsidan sitter en primär 24 MP-kamera tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera.

I övrigt har Mi Mix 3 fått ett 4000 mAh-batteri, trådlös laddning, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo från start.

Via Xiaomi




Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.