Xiaomi Mi Mix 3 har bra kameror enligt DxOMark

Under dagen har Xiaomi hållit ett event där tillverkaren visat upp det nya flaggskeppet Mi Mix 3. DxOMark har fått ta en tidig titt på telefonens kameraegenskaper! 

Baserat på vad DxO givit Mi Mix 3 för resultat så kan jag säga såhär; oj vilken uppryckning Xiaomi gjort med sina mobilkameror! Telefonen får en totalpoäng på 103 poäng, något som innebär att Mi Mix 3 har lika bra kameror som till exempel Samsung Galaxy Note 9.

Det är fortfarande en bit kvar till förstaplatsen som just nu innehavs av Huawei P20 Pro med sina 109 poäng. Jag misstänker dessutom att Mate 20 Pro kommer få ännu bättre betyg när Huawei släpper resultatet för den mobilen. Hur som helst: Mi Mix 3 fick poängen 108 i stilbildsfoto och 93 poäng när det kom till video. Det betyder att Mi Mix 3 hamnade på totalpoängen 103.

Som jag nämnde i inledningen har Xiaomi gjort ett rejält lyft på kameraområdet. Nu när Mi Mix 3 har bra kameror så misstänker jag att företagets kommande flaggskepp kommer få minst lika bra kameror!

Via DxOMark

 

 
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.