OnePlus 6 erhåller Beta 6

OnePlus har under dagen börjat skicka ut Beta 6 till OnePlus 6. Uppdateringen innehåller flera nyheter från OnePlus 6T som nu kommit till OnePlus 6! 

Något som ingår i uppdateringen är bland annat navigeringsgesterna från ”6T” till ”6”. Andra saker som ingår i uppdateringen är bland annat säkerhetsuppdateringen för november-månad till mobilen, förbättringar för skärmdumpar samt ett nytt gränssnitt för telefonappen.

Via AP

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...