Annons

Samsung Galaxy S10 bör få en flärp, annars kommer Samsung hamna efter!

By 2 år ago

I februari nästa år förväntas Samsung hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. I den här artikeln kommer jag diskutera om att Galaxy S10-mobilerna bör få flärpar och att Samsung kommer hamna efter om de fortsätter med sin nuvarande design! 

Samsung har flera gånger om hånat Apple för att fruktföretaget använder flärpar på framsidan. Apple gör ju det av en anledning; att maximera skärmytan. Samsung håller på ungefär likadant som OnePlus håll på mot konkurrenterna med hörlursuttaget, och vips så hade OnePlus även dom plockat bort uttaget. Vi vet sedan tidigare att Samsung tagit patent på flera typer av lösningar där mobilerna har utrustats med flärp.

Om man till exempel kollar på Galaxy Note 9 mot OnePlus 6T så ser den sistnämnda mobilen mycket modernare ut. Slutsatsen vi kan dra är att Samsung kommer få lov att börja utveckla smartphones med flärpar för att hänga med konkurrenterna. Det sägs att tillverkaren planerar att dölja allt under displayen. Det kommer däremot dröja extremt många år innan detta är möjligt.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.