Nästa Samsung Galaxy Watch kan bli av hybrid-typ

En tillverkare som satsar hårt på sina smarta klockor är Samsung. Nästa år är inte heller ut att bli något undantag.

Enligt färska uppgifter kommer nästa smarta klocka från Samsung inte vara en renodlad smartklocka utan ska enligt källan vara en hybridklocka. Det innebär att du ska kunna använda klockan dels i ett smartwatch-läge, men också i ett läge som får klockan att likna en vanlig klocka och således snålare på batteriet.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...