Jolla Sailfish 3.0 kommer till Xperia XA2, XA2 Ultra och XA2 Plus 8 november!

Finska Jolla kommer inom cirka en vecka skicka ut en ny version av sitt gränsnitt Sailfish 3.0. Dessutom kommer flera enheter få tillgång till gränssnittet! 

Jolla Sailfish 3.0 kommer börja skickas ut den 8 november till enheter världen över. Med version 3.0 har Jolla bland annat förbättrat och förenklat gränssnittet, gjort om i kamerappen samt att man förbättrat tangentbordet. Detta är inte de största uppgraderingarna i min mening utan det är att Jolla fått stöd för Xperia XA2, XA2 Ultra och XA2 Plus.

Via Jolla

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...