Kan Xperia Zi vara enda flaggskeppet från Sony 2019?

I början av 2019 kommer Sony med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia Zi.

Jag misstänker att Zi kan bli tillverkarens enda flaggskepp för 2019. Xperia Zi förväntas bland annat få processorn Snapdragon 855. Dessutom har det spekulerats om att mobilen kommer få en 4K-upplöst display. Om dessa spekulationer stämmer är det möjligt att Zi kommer bli tillverkarens enda flaggskepp för 2019.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...