in

Kan Xperia Zi vara enda flaggskeppet från Sony 2019?

I början av 2019 kommer Sony med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia Zi.

Jag misstänker att Zi kan bli tillverkarens enda flaggskepp för 2019. Xperia Zi förväntas bland annat få processorn Snapdragon 855. Dessutom har det spekulerats om att mobilen kommer få en 4K-upplöst display. Om dessa spekulationer stämmer är det möjligt att Zi kommer bli tillverkarens enda flaggskepp för 2019.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera

Xiaomi PocoPhone F1 erhåller MIUI 10

OnePlus Oxygen Updater kan inte länge skicka ut uppdateringar