ASUS

Nya prototypbilder på ASUS ZenFone 6

Det ser ut som att ASUS kan komma att hålla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp den nya mobilen ZenFone 6!

Nu har nya bilder läckt ut på prototyper av ZenFone 6. Bilderna visar att mobilen kan komma att få en mycket liten flärp. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få dubbla la bakre kameror. Något som saknas är en synlig fingeravtrycksläsare. Antingen har den gömts under displayen eller så har ASUS valt att satsa helt och hållet på FaceID.

På undersidan har telefonen fått ett USB Type C-kontakt och ett hörlursuttag.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...