OnePlus

OnePlus har optimerat mjukvaran i ”6T” så att den blivit snabbare

Precis som OnePlus 6 har ”6T” fått Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM. Trots att telefonerna har samma prestanda så visar ”6T” ett bättre resultat i benchmarks.

Detta beror troligtvis på att OnePlus har opeimerat mjukvaran Oxygen OS ännu mer i OnePlus 6T och att telefonen därför kan visa ett bättre resultat. Vid vanlig användning har däremot jag svårt att känna någon skillnad mellan mobilerna när det kommer till prestandan.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...