Huawei

Inga rapporter om problem med displayen för de svenska exemplaren av Huawei Mate 20 Pro

Jag har vid ett gäng tillfällen rapporterat om att en del Mate 20 Pro-exemplar har problem med displayen.

Huawei Mate 20 Pro hade premiär i Sverige under dagen och vad jag har sett har det inte inkommit några uppgifter om att de svenska exemplaren av mobilen har problem med displayen. Det betyder förhoppningsvis att det endast är ett fåtal antal exemplar som drabbats av problemet.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...