Mobilanyheter

By Rasmus Hellmyrs – Sveriges största tech-influencer

Huawei ändrar planerna för sin Android 9 Pie-uppdateringen

Huawei ändrar planerna för sin Android 9 Pie-uppdateringen

För några dagar sedan rapporterade jag om att Huawei skulle börja skicka ut Android 9 Pie tillsammans med gränssnittet EMUI 9 som beta på lördag.

Nu har det inkommit nya uppgifter om att det inte är någon betaversion företaget kommer skicka ut utan att det rör sig om den stabila versionen av Android 9 Pie tillsammans med företagets gränssnitt EMUI 9 från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...