Samsung

Kommer gränssnittet i Samsung Galaxy F1 påminna om Android One?

Under morgondagen kommer alla blickar riktas mot Samsung och San Francisco. Tillverkaren förväntas avslöja detaljer om den böjbara mobilen Galaxy F1. 

Jag rapporterade tidigare idag om att tillverkaren troligtvis inte kommer visa upp någon fysisk enhet av mobilen under morgondagen utan att man endast kommer visa upp den tänkta designen för Galaxy F1.

Något Samsung också förväntas prata om är ett nytt gränssnitt till Galaxy F1. Tillverkaren har i flera år fått kritik för att fylla sitt gränssnitt med onödiga program. Förhoppningsvis är det slut på det i och med Galaxy F1. Men det återstår givetvis att se!

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...