Google Pixel

Now Playing har blivit mer avancerat för Google Pixel 2 och Pixel 2 XL

Google har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering till Pixel 2 och Pixel 2 XL som förbättrar ”Now Playing”-funktionen!

Tidigare har du endast kunnat se vilken låt som spelats på låsskärmen och inte kunnat hitta igen den vid senare tillfälle. Nu har Google meddelat att tillverkaren börjat skicka ut en funktion så att man kan spåra de låtar som spelats.

Denna funktion finns redan i Pixel 3-mobilerna men kommer nu alltså till Pixel 2-mobilerna!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...