Qualcomm

Qualcomm Snapdragon 675 på ingång i smartphone!

För ett tag sedan presenterade Qualcomm nya processorn Snapdragon 675. Nu ser det ut som att processorn kommer sitta i en smartphone inom kort! 

Nu har den första mobilen med Snapdragon 675 dykt upp i Geekbench. Vi kan se att mobilen som utrustats med chippet även kommer skeppas med 4 GB RAM och Android 9 Pie från start. Det är oklart när mobilen kan komma att presenteras, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Via Geekbench

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...