Samsung

Det nya gränssnittet ”One UI” kommer sitta i Galaxy F1

På nästa års CES-mässa kommer Samsung hålla låda där tillverkaren kommer visa upp sin allra första vikbara smartphone. Jag har valt att kalla enheten för Galaxy F1.

Under kvällen höll Samsung låda där man dels snackade om vilken typ av skärm telefonen kommer få. Men utöver det pratade man även om gränssnittet ”One UI”, gränssnittet som kommer sitta i Galaxy F1.

Samsung snackade om hur man jobbat för att ”förenkla One UI” och att man inte lagt in onödigt tjafs i det nya gränssnittet. Utöver det nämnde Samsung att man lagt in de ”mest nödvändiga” apparna i botten för att man snabbt ska kunna komma åt dessa med enhandsfattning.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...