Samsung

Samsung Galaxy S10 ser ut att få flärp

Samsung har flera gånger hånat Apple för tillverkarens flärp på sina smartphones. Nu ser det ut som att Samsung kan komma att fastna i klistret för det man sagt. 

I samband med dagens presentation pratade Samsung om olika typer av flärpar i kommande smartphones. På bilden ovan ser vi tre olika typer av flärpar. Samtliga är mindre jämfört med dagens iPhones. Men en flärp är ju fortfarande en flärp enligt mig. Det kommer bli spännande att se om Galaxy S10 kommer få någon flärp eller inte. Vad hoppas ni på?

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...