Samsung

Video visar vad vi kan förvänta oss av Samsung Galaxy S10

Featured Video Play Icon

Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer presentera den nya Galaxy S10-serien. 

Nu har en video skapats på nätet där man går igenom allt vi kan förvänta oss av Galaxy S10. Främst nämns det att Galaxy S10 antagligen kommer få ett hål för den främre kameran och att Galaxy S10 kommer se mycket annorlunda ut mot Galaxy S9.

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...