Samsung

Så kommer specifikationerna för displayen i Samsung Galaxy F1 antagligen bli

Under gårdagen höll Samsung låda där man visade upp sin nya vikbara display som antagligen kommer sitta i Galaxy F1.

Nu har det framkommit vilka specifikationer de två displayerna har! Om vi börjar med den primära displayen så har den en skärmstorlek på 4,6″ med upplösningen 840 x 1960 tillsammans med en AMOLED-panel.

Om vi går vidare till den sekundära displayen (när den primära displayen är utfälld det vill säga) så kommer Galaxy F1 få en betydligt större 7,3 tumsskärm med upplösningen 1536 x 2152. Självklart för det sig om en AMOLED-panel även här.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...