Samsung

Samsung Galaxy F1 ”kommer troligtvis nästa år”

På CES-mässan i januari kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer hålla ett event där man kommer presentera det nya flaggskeppet Galaxy F1.

Det har nu framkommit att Galaxy F1 fått formatet 21:9. Utöver det avslöjas det att Galaxy F1 kommer få bra batteritid och att telefonen kommer släppas på marknaden tidigt nästa år till ett ”överkomligt pris”. Samsung har sagt följande:

It will be in the market when we’re ready, probably sometime in the next year… Price wise, not yet decided. But will be set to be as appropriate as possible.

Via Twitter

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...