Samsung

Samsung Galaxy S10 ser ut att bli tillgänglig i de nya färgerna rosa, blått och grönt

Under gårdagen höll Samsung ett event där tillverkaren visade upp en prototyp av sin första vikbara mobil. Men företaget skickade även ut en teaser inför den kommande Galaxy S10-lanseringen. 

Bilder på det nya gränssnittet One UI kan ha visat vilka färger Samsung Galaxy S10 kommer bli tillgänglig i. Av bilden att döma kommer Galaxy S10 bli tillgänglig i färgerna svart, rosa, blått och silver. Av bilden att döma kommer Galaxy S10 även få en glasbaksida.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...