Huawei

Svenska exemplar av Huawei Mate 20 Pro ser ut att ha drabbats av skärmproblemet

Huawei Mate 20 Pro förväntas bli en succé. Nu kan mobilen däremot bli en rejäl flopp då enheten drabbats av ett allvarligt skärmproblem. 

Rapporterna kommer in över hela världen gällande den gröna hinnan som bildas på Mate 20 Pro:s display. Jag har bland annat rapporterat om att flera kinesiska exemplar av Mate 20 Pro drabbats av problemet. Under kvällen tog jag mig en titt i Swedroids forum där jag även ser att många svenska Mate 20 Pro-ägare drabbats av problemet, något som såklart inte är bra.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...