Huawei Mate 20 Pro har den bästa ansiktesigenkänningen just nu (åsikt)

När Huawei visade upp flaggskeppet Mate 20 Pro kände jag mig mycket skeptisk till den stora flärpen som mobilen hade utrustats med. Nu förstår jag varför Mate 20 Pro fått en så stor flärp! 

Många Androidmobiler har idag ansiktesigenkänning. Däremot registrerar de flesta bara en bild på dig och får därmed inte med något djup i bilden som registreras. Det är tack vare det flärpen på OnePlus 6T till exempel kan vara så pass liten. Jag har flera gånger varit missnöjd över den stora flärpen i Mate 20 Pro. Nu förstår jag däremot varför flärpen är så pass stor.

Med Mate 20 Pro kan du låsa upp mobilen även när det är kolsvart ute. Det är ytterst få Androidmobiler som klarar av det idag, men om de skulle ha klarat det så skulle flärparna troligtvis varit betydligt större. Av de Androidmobiler jag testat har Huawei Mate 20 Pro den bästa ansiktesigenkänningen just nu!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...