Apple

Apple tar patent på kamerahål i displayen för framtida iPhone

Det sägs att Samsung Galaxy S10 inte kommer få någon flärp utan ett hål för kameran. Planerar Apple en liknande lösning? 

Apple har under dagen tagit patent på ett hål för kameran i det övre högra hörnet. På det här viset kommer kameran aldrig ligga inom synfältet. Med tanke på att Apple kommer sätta kameran på den högra långsidan så misstänker jag att Galaxy S10 kommer få kameran placerad i det vänstra hörnet.

Via Lets Go Digital

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...