Apple

iPhone X exploderade – när den uppdaterades till iOS 12.1

Alla minns vi Samsung Galaxy Note 7. En telefon Samsung fick dra tillbaka försäljningen på då allt för många exemplar blev överhettade.

Några värmeproblem så att Apples telefoner exploderat har inte rapporterats om. Ännu. När en användare skulle uppdatera sin iPhone X till iOS 12.1 så kände han hur sin iPhone X blev överhettade för att sedan explodera. Han hörde av sig till Apple som svarade med att ”det här inte ska kunna hända”.

Strax efter händelsen rapporterade en annan iPhone X-ägare om samma typ av problem.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...