Apple

iPhone XR och XS får stöd för nya versionen av Adobe Lightroom

Adobe har under dagen börjat skicka ut en ny version av Lightroom till ett gäng nya produkter från Apple!

Det är Apples senaste iPhones, XS, XS Max och XR som nu fått stöd för Adobe Lightroom. Utöver det har företagets nya iPad Pro också fått stöd för Lightroom. Adobe har sagt följande:

Developed by design and type leaders like Tad Carpenter, Natasha Jen, Annie Atkins, Monotype, Morisawa and Type Network, these Font Packs are curated collections sourced from the 14,000+ fonts in the Adobe Fonts library to help spark design inspiration.

Via 9to5mac

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...