Apple Samsung

Bild visar hur Galaxy S10 kan se ut mot iPhone X

I februari nästa år kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Galaxy S10. 

Nu har källan PhoneArena skapat en bild där man visar hur Samsung Galaxy S10 kan komma att se ut mot iPhone X. På bilden ovan ser vi att Galaxy S10 inte fått någon flärp. Däremot har telefonen fått ett hål för kameran på framsidan, något som ser förvånansvärt diskret ut enligt mig.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...