Samsung

Samsung Galaxy S10 kan få upp till 1 TB minne

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kan komma att presentera den nya Galaxy S10-serien.

Jag skrev under gårdagen om att Samsung Galaxy S10 kan komma att få från 128 GB inbyggt minne. Nu har det inkommit en ny rapport där man menar att Galaxy S10 kan komma i en version med 1 TB inbyggt minne tillsammans med hela 12 GB RAM-ionne.

Om det stämmer kommer versionen troligtvis bli mycket dyr.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...