Apple

EKG kommer till Apple Watch i framtida uppdatering!

När Apple visade upp Watch Series 4 så pratade tillverkaren en hel del om fall-funktionen men även om en annan hälsofunktion, nämligen EKG! 

Apple Watch Series 4 har möjlighet att mäta ditt EKG-värde. Än så länge är funktionen däremot inte tillgänglig för Watch Series 4. Däremot kommer funktionen bli tillgänglig i och med Watch OS 5.1.2, en version av systemet som just nu testas av beta-användare. Förhoppningsvis kommer Apple börja skicka ut WatchOS 5.1.2 inom kort till företagets nyaste Watch:es i

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...