Samsung

Samsung Galaxy S10 Special Edition får 12 GB RAM och 512 GB inbyggt minne (spekulation)

I februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där företaget kan komma att presentera fyra nya smartphones.

En av dessa kommer troligtvis få en baksida i keramik och totalt sex kameror (två på baksidan och två på framsidan). Men jag misstänker även att det endast är den här versionen av Galaxy S10 som kommer få 12 GB RAM med 512 GB inbyggt minne. Om det stämmer återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...