Apple

iPhone 12 kan få Face ID 2.0 och tre kameror

I september 2020 kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera nya iPhones vid namn iPhone 12 och 12 Max. Nu har eventuella uppgifter läckt ut kring telefonerna på nätet! 

Enligt uppgifter kommer de telefoner som släpps på höstkanten 2020 erbjuda snabbare FaceID vid namn FaceID 2.0. Utöver det sägs det att iPhone 12 och 12 Max kommer erbjuda tre kameror baksidan. Det återstår däremot att se om det verkligen stämmer då det just nu handlar om ett löst rykte.

Kamerorna på baksidan sägs få upplösningen 12 MP vardera.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...