Google

Jultomten kommer till Google Assistent!

Julen närmar sig med stormsteg och bland annat butikerna försöker göra allt för att påverka dig. Men Google vill även dom vara med i leken! 

På Google Assistent finns det nu en funktion där man kan säga ”Call Santa”. När Google kopplar upp mot nordpolen och jultomten så kommer Google Assistent spela upp en julsång för dig (som ska vara skriven av jultomten). Jag har testat om funktionen är tillgänglig på svenska, något den dessvärre inte ser ut att vara.

Via TechRadar

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...